Sistemes d'accessibilitat per a transport públic

Empresa

Organització orientada a innovació

A Masats treballem amb una estructura propera als clients per poder identificar i interpretar les necessitats que en cada moment tinguin els carrossers, les grans marques, els constructors, les autoritats i els operadors del transport públic.

La nostra organització es basa en la participació i motivació de totes les persones que formem Masats. Gràcies a una organització plana que potencia el treball en equip i a la seva participació en la presa de decisions, l'empresa s'enforteix a llarg termini.

Els equips comercials estan orientats al client. Estan formats per persones de diferents àrees de Masats i liderats pel KAM comercial. S'hi incorporen persones de les àrees tècnica, logística i de qualitat triades per a cada client amb l'objectiu d'oferir un servei eficaç i una atenció propera i àgil. Som proactius, proposem les millors solucions per a les necessitats del client.

Compromís amb la innovació

El nostre sector és en contínua transformació a causa de l'acceleració de les noves tendències en mobilitat sostenible i vehicles autònoms.

D’aquí pocs anys aquests àmbits tindran una influència decisiva en el transport de passatgers i oferiran oportunitats que abans eren inimaginables. Aquests avenços, però, estan plantejant nous reptes en els àmbits de la seguretat i la fiabilitat.

El nostre Comitè d'estratègia de producte defineix el futur dels sistemes d'accés al vehicle, que el nostre equip d'R+D desenvolupa aportant el seu coneixement a les demandes del client.

L'equip de Gestió de projectes en fa un seguiment exhaustiu i sistemàtic per reduir el temps de desenvolupament del projecte complint amb cada fase de la realització. Amb el suport de l'equip d'Homologació de producte assegura que el llançament al mercat es faci amb totes les garanties de qualitat, seguretat i fiabilitat.

Apliquem les últimes tecnologies als nostres productes per millorar la competitivitat dels nostres clients. Tecnologies com l'aplicació de la intel·ligència artificial en el manteniment predictiu i la connectivitat dels nostres sistemes, que milloren la disponibilitat dels vehicles i augmenten la informació disponible a l'hora de prendre decisions i redueixen el cost del cicle de vida (LCC).
Produïm els nostres sistemes aplicant les tecnologies 4.0 a la fabricació per ser més eficients i oferir el millor servei al client.

Oferim productes pensats per agilitar l'embarcament als vehicles reduint el temps d'espera i sense oblidar les mesures de seguretat més elevades per als passatgers. Tot això amb una visió a llarg termini, buscant la sostenibilitat del nostre projecte.

Ajuda del Ministeri d'Economia i Competitivitat dins del Centre per al desenvolupament tecnològic industrial (CDTI)

Projectes de R+D individual

Convocatòria: Projectes de R+D Individual

Títol del projecte: Investigació i desenvolupament de sistemes de prognosi per a portes d'accés embarcats a vehicles de transport de passatgers

Masats SA., ha estat beneficiari d'un ajut del Ministeri d'Economia i Competitivitat dins del Centre per al desenvolupament tecnològic industrial (núm. d'expedient EXP 00136503 / IDI-20210039) amb un ajut concedit de 666.220,65€.

Aquest ajut ha permès a Masats SA dissenyar i desenvolupar nous sistemes de prognosi destinats a actuar sobre portes d'accés de vehicles de transport de passatgers.

“Una manera de fer Europa”

Subvencions per a inversions empresarials d'alt impacte per a la cadena de valor de la indústria d'automoció

Convocatòria: Resolució EMC/3031/2020, de 23 de noviembre

Títol del projecte: Inversions d'alt impacte englobades al Projecte MASATS 4.0.

Masats SA., ha estat beneficiari d'una de la Línia de subvencions per a la realització d'inversions empresarials d'alt impacte per a la cadena de valor de la indústria de l'automoció gestionada per l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ (núm. expedient ACE021/20/000061) amb un pressupost total de 1.836.700,43 € i un total d'ajut concedit de 185.020,04 €.

Aquest ajut ha permès a Masats SA desenvolupar i implementar millores i nous processos productius juntament amb millores als sistemes de gestió associats a solucions d'indústria 4.0 dins de les seves línies de desenvolupament per a sistemes de transport urbà i de llarga distància.

Ajuda del Ministeri d'Economia i Competitivitat dins del Centre per al desenvolupament tecnològic industrial (CDTI)

Projectes de R+D individual

Convocatòria: Projectes de R+D Individual

Títol del projecte:  Rampa Estrep d´alta disponibilitat amb sensòrica avançada

Masats SA., ha estat beneficiari d'un ajut del Ministeri d'Economia i Competitivitat dins del Centre per al desenvolupament tecnològic industrial (núm. d'expedient EXP 00143954 / IDI-20220170) amb un ajut concedit de 718.597,44€.

Aquest ajut ha permès a Masats SA implementar millores tecnològiques als sistemes d'accés ferroviari que incrementin la versatilitat dels mecanismes oferint un servei còmode, segur i personalitzat per a qualsevol perfil d'usuari i sota qualsevol situació de contorn.

“Una manera de fer Europa”