Sistemes d'accessibilitat per a transport públic

Empresa

Organització orientada a innovació

A Masats treballem amb una estructura propera als clients per poder identificar i interpretar les necessitats que en cada moment tinguin els carrossers, les grans marques, els constructors, les autoritats i els operadors del transport públic.

La nostra organització es basa en la participació i motivació de totes les persones que formem Masats. Gràcies a una organització plana que potencia el treball en equip i a la seva participació en la presa de decisions, l'empresa s'enforteix a llarg termini.

Els equips comercials estan orientats al client. Estan formats per persones de diferents àrees de Masats i liderats pel KAM comercial. S'hi incorporen persones de les àrees tècnica, logística i de qualitat triades per a cada client amb l'objectiu d'oferir un servei eficaç i una atenció propera i àgil. Som proactius, proposem les millors solucions per a les necessitats del client.

Compromís amb la innovació

El nostre sector és en contínua transformació a causa de l'acceleració de les noves tendències en mobilitat sostenible i vehicles autònoms.

D’aquí pocs anys aquests àmbits tindran una influència decisiva en el transport de passatgers i oferiran oportunitats que abans eren inimaginables. Aquests avenços, però, estan plantejant nous reptes en els àmbits de la seguretat i la fiabilitat.

El nostre Comitè d'estratègia de producte defineix el futur dels sistemes d'accés al vehicle, que el nostre equip d'R+D desenvolupa aportant el seu coneixement a les demandes del client.

L'equip de Gestió de projectes en fa un seguiment exhaustiu i sistemàtic per reduir el temps de desenvolupament del projecte complint amb cada fase de la realització. Amb el suport de l'equip d'Homologació de producte assegura que el llançament al mercat es faci amb totes les garanties de qualitat, seguretat i fiabilitat.

Apliquem les últimes tecnologies als nostres productes per millorar la competitivitat dels nostres clients. Tecnologies com l'aplicació de la intel·ligència artificial en el manteniment predictiu i la connectivitat dels nostres sistemes, que milloren la disponibilitat dels vehicles i augmenten la informació disponible a l'hora de prendre decisions i redueixen el cost del cicle de vida (LCC).
Produïm els nostres sistemes aplicant les tecnologies 4.0 a la fabricació per ser més eficients i oferir el millor servei al client.

Oferim productes pensats per agilitar l'embarcament als vehicles reduint el temps d'espera i sense oblidar les mesures de seguretat més elevades per als passatgers. Tot això amb una visió a llarg termini, buscant la sostenibilitat del nostre projecte.