Sistemes d'accessibilitat per a transport públic

Empresa

Sobre nosaltres

La nostra oferta de productes inclou portes de passatgers pneumàtiques o elèctriques per a vehicles de carretera o ferrocarril, rampes i plataformes per a l'accés a vehicles i portes d'andana per a estacions.

Des que es va crear l'any 1967, la història de Masats s'ha caracteritzat pel compromís amb la qualitat que ens permet satisfer les necessitats dels nostres clients i millorar l'experiència dels usuaris finals. Volem contribuir a la universalitat i popularitat del transport públic.

Des del 2002 formem part del Grupo Irizar, un grup empresarial amb presència internacional, de referència en el transport de passatgers, l’electro-mobilitat, l’energia, l’electrònica, els motors i generadors elèctrics i la connectivitat.

El Grupo Irizar està format per més de 3.300 persones, té presència comercial a més de 90 països dels cinc continents i la seva facturació supera els 620 milions d'euros.

Entre els nostres clients hi ha algunes de les empreses líder en la fabricació d'autobusos i trens per als principals fabricants d’autobusos i trens.

Des del 2013 disposem d'una planta productiva a prop d'Atlanta (EUA), MASATS LLC, per a la producció local de sistemes i portes d'alumini.

Missió, visió i valors

Missió

La missió de Masats és crear productes que millorin la qualitat de vida de les persones a través d'una millor mobilitat. Crear valor de forma sostenible, proporcionant un accés còmode, segur i universal al transport públic.

Visió

Volem convertir-nos en un proveïdor de referència internacional d'alta gamma en sistemes d'accessibilitat per al transport públic i ho aconseguirem:

- Millorant l'experiència dels usuaris del transport públic.
- Buscant la satisfacció i fidelització dels nostres clients.
- Motivant les persones de Masats a posar el client per davant de tot.
- Oferint als clients productes i serveis en els quals sempre es pot confiar.
- Creant i mantenint un ambient de treball que animi les persones de Masats a participar en la presa de decisions, i també en els resultats de l'empresa.
- Assegurant sempre un comportament ètic i respectuós amb el medi ambient.
- Creant riquesa per a tots els interlocutors, incloent oportunitats de feina per als seus empleats.

Valors

El valor més important per a Masats són les persones. Persones que creen juntes un futur comú, que el comparteixen i que s'hi comprometen.

Creiem en persones responsables, que treballen a ple rendiment per tal de millorar i ajudar tothom a créixer.

Garantim un entorn de seguretat i benestar laboral monitorant el nostre impacte en l'entorn per assegurar el màxim respecte mediambiental.

El nostre pensament estratègic es basa en la innovació permanent, l'enfocament al client i el creixement sostenible per garantir el benestar i l'estabilitat de les persones que formen part de Masats.

Ens diferenciem pel nostre servei al client, la qualitat dels nostres productes i la comunicació amb clients i empleats. Sempre prioritzem la seguretat dels passatgers i la fiabilitat dels nostres productes.

Història

 • 1953

  Es constitueix a Manresa (Barcelona) l'empresa Salvador Alapont Masats, dedicada a la reparació i fabricació d'equips per a vehicles.
 • 1967

  Es constitueix S.A. Masats, una empresa de transport de viatgers. La família materna de Salvador Alapont Masats es dedicava al transport de viatgers dels del 1920.
 • 1974

  Es construeix un primer edifici amb instal·lacions productives a Sant Salvador de Guardiola, una construcció de 1.000 m² que, després de successives ampliacions, assoleix els aproximadament 14.626 m² que té actualment.
 • 1979

  Les activitats de transport i fabricació d'equips s’unifiquen en la societat S.A. Masats.
 • 1986

  Masats es converteix en una de les primeres empreses que desenvolupa i fabrica maleters pneumàtics i això li garanteix una destacada presència al mercat.
 • 1988

  Masats inicia la fabricació de portes d'alumini per a autobusos i autocars a través de Bode Masats S.A., una nova societat de capital compartit amb la companyia alemanya Gebr. Bode GmbH & Co.
 • 1995

  Es desenvolupa una nova línia d'equips elèctrics per a l'accionament de portes que comporta un important salt tecnològic en aquests components.
 • 1999

  S'inicia la fabricació de rampes de disseny propi per accedir als vehicles i així Masats es converteix en proveïdor de sistemes integrals d'accessibilitat al transport.
 • 2002

  Irizar S. Coop. es converteix en l'accionista majoritari de Masats, de manera que l'empresa passa a formar part d'un sòlid grup format per més de 3.300 persones que té presència comercial a més de 90 països dels cinc continents i una facturació superior als 620 milions d'euros. Tot això es tradueix en una obertura més gran als mercats internacionals.
 • 2003

  Les societats S.A. Masats i Bode Masats S.A. es fusionen en la nova Masats S.A. D'aquesta manera es constitueix el segon fabricant europeu de sistemes de portes.
 • 2004

  La gamma de productes d’accessibilitat s'amplia amb una nova plataforma elevadora per a autocars i una nova porta lliscant elèctrica que té un disseny compacte i moviments ràpids.
 • 2008

  Masats desenvolupa una nova gamma específica de productes per al sector ferroviari i n’inicia la comercialització.
 • 2013

  Es crea Masats LLC als Estats Units. És una filial productiva situada a l'estat de Geòrgia pensada per atendre els clients nord-americans.
 • 2016

  Masats desenvolupa un nou sistema de portes d'andana PSD dissenyades i desenvolupades amb l'objectiu de complir els màxims requeriments en fiabilitat, disponibilitat i seguretat.
 • 2018

  Masats inicia la producció de portes en una planta productiva a Kennesaw, Geòrgia.
 • 2021

  Instal·lació de portes d'andana a la Línia 11 de Barcelona Portes d'andana d'alçada completa amb il·luminació d'estat.