Sistemes d'accessibilitat per a transport públic

Empresa

Persones Masats

A Masats sabem que la suma del talent de cada persona és la base per al creixement de l'empresa.

Els nostres productes milloren el futur de la mobilitat i treballem perquè el transport sigui més inclusiu, segur i sostenible. Per poder fer-ho oferim ocupació estable i de qualitat en la qual es pugui treballar en llibertat, amb responsabilitat i confiança.

Formem equips amb persones que tenen esperit de servei al client i actitud per créixer, perquè som dinàmics i sempre ens centrem a oferir als nostres clients el millor de nosaltres.

L'organigrama de Masats té una estructura molt plana i el contacte entre persones sempre és proper, tant si formen part de la direcció com si treballen a qualsevol de les diferents àrees. D'aquesta manera tots aportem la nostra visió i el nostre coneixement.

Demanem que les persones es comprometin amb l'empresa i que la visquin com a pròpia, però també compartim l'èxit participant en els resultats de l'empresa.

Una empresa basada en les persones

A Masats sempre respectem la tasca de les persones i, especialment, la dels nostres empleats perquè desenvolupin les seves capacitats a llarg termini. Demanem a tothom el mateix respecte cap als seus companys.

L'èxit de Masats és fruit de l'aportació de tots els que formem l'empresa i donem suport a cada persona perquè desenvolupi el seu potencial, treballant en equip per aconseguir un objectiu comú. Convidem tothom a participar en les decisions, col·laborant en diferents equips en què tots puguem aportar la nostra creativitat i el nostre coneixement.

Ambient de feina i treball en equip

El benestar dels empleats és important per a la seva satisfacció personal i per mantenir un bon rendiment a llarg termini.

Masats proporciona un ambient de treball en què les persones poden actuar amb independència. Donem suport a la seva formació perquè puguin ser responsables del seu propi treball, sempre coordinades i motivades pels líders d'equip.

Amb la nostra formació contínua animem tothom a créixer i a desenvolupar nous coneixements i noves habilitats per aconseguir els seus objectius. El nostre programa de formació de líders promou un model de lideratge que reconeix el coneixement de les persones, les motiva i les ajuda a créixer.

Treballa èticament

Des dels nostres inicis ens hem esforçat a construir un projecte que contribueixi a millorar la qualitat de vida de les persones basant-nos en una forma ètica de fer negocis.

Amb el propòsit de fer extensibles els valors i principis que regeixen la nostra empresa, hem creat un codi ètic que es basa en la responsabilitat, la transparència, la professionalitat i la integritat.

Hi descrivim els criteris que regiran la nostra activitat professional, tant la dels nostres empleats com la de proveïdors i accionistes. Compartim la nostra visió amb els nostres clients i la societat en general per actuar sempre amb un respecte absolut per les persones, la societat i el medi ambient.

Pots consultar el nostre codi ètic en aquest enllaç.

Diversitat i igualtat d'oportunitats

La diversitat és font de creixement a Masats. L'aportació de persones de diferents gèneres i cultures forma part del nostre desenvolupament. Fomentem la igualtat d'oportunitats i la inclusió en un ambient laboral de respecte mutu i creixement personal.

Per demostrar el nostre compromís amb la igualtat d'oportunitats i de tracte hem desenvolupat el nostre Pla d'Igualtat.

Comunicació

Som molt transparents amb els nostres empleats, fomentem el contacte directe entre persones a tots els nivells i proporcionem informació sobre la marxa de l'empresa periòdicament.