CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

T'agradaria treballar amb nosaltres?

Treballa amb nosaltres

Masats ofereix un entorn de treball on les persones poden desenvolupar les seves activitats diàries amb responsabilitat i flexibilitat. La igualtat entre persones, el treball en equip, així com el desenvolupament individual i col•lectiu són la nostra estratègia per construir un futur comú i un projecte integrador i emocionant en què aportar tota la nostra energia i les nostres idees.

Si estàs interessat a compartir aquesta experiència amb nosaltres, pots enviar el teu CV al nostre equip de Relacions amb les Persones omplint el següent formulari.


MASATS, S.A. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva participació en els processos de selecció de la nostra entidad. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
 

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades i la informació facilitada amb el meu currículum per a processos de selecció de MASATS, S.A. que encaixin amb el meu perfil.