CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Masats seleccionat per subministrar portes per al vehicle Aptis d'Alstom


Després d'un reeixit procés d'homologació, tant del producte com de les capacitats productives i tecnològiques de la companyia, APTIS va seleccionar Masats com a proveïdor de portes per al seu nou vehicle 100% elèctric APTIS. 

Per a aquest vehicle Masats ha desenvolupat una versió amb obertura exterior elèctrica, i una altra versió amb portes lliscants 028C, que permeti ajustar el vehicle als requeriments i les característiques específiques de cada ciutat.

Ja s'han començat a fer els primers lliuraments per a la ciutat d'Estrasburg, per a l'operador CTS Strasbourg, d'una comanda global de 12 vehicles de 3 portes, equipats amb la porta lliscant 028C.

Les portes elèctriques tenen un consum d'energia reduït i ofereixen alts nivells de control del moviment que, en ser molt més suau, millora la fiabilitat del sistema. La velocitat d'obertura d'aquesta porta aporta velocitat i redueix el temps entre parades, de manera que ajuda al compliment del servei. A més, les portes incorporen sistemes de detecció d'obstacles per proporcionar més seguretat als passatgers. Les portes han estat testades d'acord amb requeriments molt exigents de resistència i durabilitat.

Alstom també ha adjudicat a Masats les properes comandes per a les ciutats de Grenoble, Toló i La Rochelle.

Masats continua treballant amb empreses i productes que s’esforcin a reduir l'impacte ambiental del transport i ofereixin solucions netes, fiables i eficients.


 


aptis-strasbourg-web_2.jpg