CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

300 Vehicles per a Kuala Lumpur


L’empresa Mass Rapid Transit (MRT), que gestiona el transport urbà de Kuala Lumpur, ha fet una important comanda de 300 vehicles amb portes Masats per a les noves línies d’autobús que connectaran amb la nova línia de metro de Greater Kuala Lumpur a la regió de Klang Valley.

El sistema de transport d’MRT cobreix zones de gran densitat de població, de manera que permet la mobilitat de 2 milions de viatgers al dia.

MRT ha adquirit per a les seves noves línies d’autobús 150 vehicles Scania i 150 vehicles Volvo, amb una carrosseria dissenyada pel carrosser malaisi Gemilang, que es produiran a Malàisia.

Masats equiparà tots els vehicles amb una porta davantera basculant de gran amplada i una porta lliscant elèctrica 028c a la part posterior, totes amb connexió multiplexada amb el xassís.

MRT exigeix complir els estàndards més elevats del sector del ferrocarril, que també s’apliquen a les portes d’autobús i, per tant, el projecte s’ha desenvolupat amb els màxims nivells de seguretat i rigor.

Es tracta de la primera comanda important de Masats per a Kuala Lumpur, que reafirma la presència de Masats a l’àrea asiàtica, amb importants creixements de l’empresa tant a Singapur com a Hong Kong, amb vehicles urbans d’altes prestacions.


img20161201101159web.jpg