CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Nou elevador KS8 per a l'accés a autocars


Masats amplia la seva gamma d'elevadors amb el KS8, un elevador hidràulic per a autocars de pis alt que eleva fins a 1.882 mm. Aquest model està concebut per ser instal·lat sota el sòl del vehicle, en un pas de roda o en un compartiment del maleter, de manera que faci un moviment de descens per arribar fins al terra.

S'ha posat una cura especial en la seguretat de l'elevador. El sistema incorpora un pont semiautomàtic que connecta perfectament la plataforma de l'elevador amb el sòl del vehicle. A la part exterior de la plataforma, disposa d'una barrera automàtica per protegir l'usuari de caigudes o rodaments involuntaris. L'electrònica també incorpora un sistema de diagnosi.

Les baranes de protecció lateral són manuals i les ha de desplegar el conductor. Tot el control del sistema és molt senzill i es realitza per mitjà d’un comandament situat al costat de l'elevador.

L'elevador KS8 pot elevar fins a 350 kg. També ha estat homologat per al mercat americà, d’acord amb la normativa DOT Public Use, per 272 kg, a causa dels diferents coeficients de seguretat aplicats.

És un elevador molt robust i compacte que aporta el màxim confort i la més alta seguretat a les persones amb mobilitat reduïda.

L'elevador ja està en fase de producció en sèrie.

Podeu veure un vídeo de moviment a: https://youtu.be/so5sJCG__UE

 

Amb aquest elevador, Masats completa la seva gamma de mobilitat per a autocars en què ja disposa de l'elevador KS7, tant en versió escales com en versió per a maleter, i de l'elevador vertical KV5 per a porta dedicada.

 


Lift KS8 Masats