CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Masats subministrarà les portes dels trens de Stadler per Catalunya


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va adjudicar a l’empresa  Stadler Rail Valencia,  la construcció de 15 trens elèctrics UT115 per les línies de Metro del Vallès.

L’empresa Masats ha estat seleccionada per Stadler Rail per el subministrament de les portes d’aquests 15 trens, composats cada un per 4 cotxes, d’ample de via internacional.  La comanda inclou 360 portes de passatgers més 60 portes de cabina automàtiques.   Un total de 420 equips, que milloraran la facilitat d’accés als trens, i els temps d’entrada i sortida dels passatgers.
 

Les portes de passatgers son de tipus lliscant elèctriques dobles 00Gc, molt equipades, on Stadler ha buscat la màxima disponibilitat i informació al passatger. Es tracta de portes d’alta fiabilitat i seguretat.

Les portes de cabina son del tipus lliscants elèctriques de una fulla,  que Masats també fabrica a la seva planta de Sant Salvador de Guardiola (Barcelona), i que incorporen les més modernes mesures de seguretat. La porta de cabina incorpora un mecanisme innovador, que fa un moviment pendular que tanca i enclava la porta cap amunt. Aportant un aïllament acústic i tèrmic superior, per oferir al maquinista un confort òptim. 

La producció s’està realitzant a la planta bagenca de Masats.

Els trens permetran absorbir el creixement de passatgers derivats de l’allargament de servei a Terrassa i Sabadell, i augmentar les freqüències de servei.


fgc-stadler-puertamasats.jpg