CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Masats signa un acord de Servei amb SMRT


Recentment SMRT Automotive Services, i Masats han signat un acord perquè SMRT es converteixi en proveïdor autoritzat de serveis (Authorized Service Provider) Masats a Singapur. SMRT Automotive Services és una empresa de manteniment que pertany a SMRT Corporation, el principal proveïdor de transport multimodal a Singapur.

 La cerimònia de signatura va tenir lloc a les oficines de SMRT, d'una banda amb el Sr. PV Venkatesan i el Sr. Tan Kian Heong, com a representants de SMRT i d'una altra banda amb el Sr. Frederic Solé i l'Axel Habermeyer per part de Masats.

Masats oferirà a SMRT la formació regular als seus empleats, que realitzaran la reparació i el manteniment dels seus equips tant per als seus propis vehicles com per altres operadors.

Després d'anys de col·laboració amb l'operador local SMRT i anteriorment amb l'operador TIPS d'aleshores, Masats s'ha convertit en un referent en el mercat de Singapur.  Més de 800 vehicles circulant a Singapur porten les portes Masats, principalment portes d'obertura a l'interior i portes lliscants elèctriques.

L'any 2001 Masats va començar a subministrar els seus equips al mercat local, per posteriorment reforçar la seva relació a partir del 2011, amb l'adquisició per part de SMRT de vehicles MAN elaborats pel carrosser malai Gemilang.

Amb aquest acord Masats reforça el seu servei en el mercat asiàtic, i també referma la seva relació amb els operadors locals, per oferir el millor servei postvenda.


signature.jpg