CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Masats rep la certificació DIN 6701


Masats rep la certificació de la norma ferroviària d’adhesius

L’auditora TC KLEBEN ha concedit a Masats la certificació de la norma d’unions adhesives de ferrocarril DIN 6701 (Classe A1 en els àmbits del disseny, la planificació, la producció, la reparació i la subcontractació). Aquesta norma defineix uns estàndards de qualitat per a la tecnologia dels adhesius.

Masats ja disposava de la certificació DIN 6701 per al disseny, la planificació del procés, les compres, les vendes i el muntatge de components adhesius.

Ara aquesta certificació s’amplia i permet fer la producció in-company, és a dir, unir amb adhesius components ferroviaris, com ara els vidres de les portes de passatgers, seguint els requeriments de seguretat d’alt nivell que demana el sector.

Aquesta certificació també ha comportat la construcció d’una sala blanca de 152 m2 per a poder enganxar vidres en un entorn que compleixi les exigents condicions de netedat, temperatura i humitat requerides per tal d’assegurar la qualitat de la feina. La sala està en condicions de sobrepressió atmosfèrica per tal d’impedir-hi l’entrada de pols.

 


Adhesivat