CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

Masats presenta la nova porta a l'interior 029i


  La nova porta aporta màxima tecnologia per a l'accés als vehicles amb millor experiència de viatge, més seguretat i disponibilitat.

La nova Porta Lliscant-basculant 029i, és una porta que aporta la suavitat de moviment, rapidesa i seguretat de les portes lliscants, a les portes d'obertura a l'interior.

És una porta d'alta fiabilitat, el que reverteix en una major disponibilitat dels vehicles. La seva estabilitat en el moviment dels cicles d'obertura i tancament es manté fins i tot en condicions desfavorables, com en inclinacions elevades en sentit de la via o laterals. Cal destacar que proporciona gran seguretat per al passatger, amb incorporació de noves gomes centrals d'estanqueïtat anti-atrapament, i anti-arrossegament, que detecten fins i tot objectes molt prims. També incorpora el senyal de porta tancada i bloquejada, per garantir la major seguretat. Disposa d'un bloqueig mecànic, que garanteix que un cop tancada, no pugui obrir-se de forma no desitjada. Aquest sistema ofereix també resistència antivandàlica, augmentant la disponibilitat de vehicle.

L'augment de seguretat, de disponibilitat de el vehicle i la durabilitat de 1,5 milions de cicles, fan de la 029i un producte extremadament fiable i segur.

Pel que fa a l'electrònica, aquesta porta incorpora la nova electrònica Evolution, d'última tecnologia, amb un alt nivell d'autodiagnosi, i preparada per a manteniment predictiu. Masats segueix aplicant les noves tecnologies a l'accés als vehicles.


029iweb_2.jpg