CAT/ ES / EN / FR / DE
Sistemes d'accessibilitat per transport públic
portes neumàtiques i elèctriques, rampes i plataformes d'accés. Portes PSD

La planta de Masats als EUA comença la producció


Masats ha anunciat l'inici de la producció a la seva planta de fabricació de Kennesaw (Geòrgia, EUA).

 

Amb la posada en funcionament d'aquesta planta Masats assoleix el seu objectiu de convertir-se en fabricant americà de portes. D'aquesta manera compleix els requisits de la llei estatunidenca de contractació pública (Buy America Act, BAA).

Les primeres portes fabricades en aplicació dels contractes de 2018 a la planta que Masats-LLC té a Kennesaw (Geòrgia) ja han sortit en direcció als seus respectius clients.

En una primera fase Masats-LLC ha prioritzat la fabricació de portes BAA per a autobusos urbans. D'aquí a poc el pas següent seran les portes per a autobusos interurbans, que entraran a producció el segon trimestre de 2018 i s'enviaran a finals de juny.

Posteriorment Masats ampliarà la seva cartera de productes fabricats als EUA amb portes per a autocars, minibusos i altres productes.

La planta de Masats-LLC de Kennesaw també allotjarà el servei postvenda per a l’Amèrica del Nord, des d'on es gestionarà l'enviament de peces de recanvi i la xarxa de servei tècnic, que s'anirà estenent gradualment, bo i prioritzant les diferents àrees d'activitat, a tots els vehicles equipats amb portes Masats.


MasatsSOP.jpg